OAK MASTER

OAK MASTER FOR VIN

Legger til velsmakende nyanser og smaker av ristede eik, opprettholder ferskenes og fruktens smak  fra primærnotene. Betydelige besparelser i arbeidskraft, plass, uten behov for lagring. Er ren og enkel å bruke.

Les meir

OAK MASTER FOR ØL

Unngå tønneproblem, med å få eik nyanser og aromaer uten oksidasjonsforbindelser som påvirker ølens humrekarakter negativt.

Les meir

OAK MASTER FOR SPRIT OG BRENNEVIN

Forbedre sprit og brennevin utvalget ditt! Du kan sjå det, lukte det og ta på det. Ekte eik inni flasken. "Ein naturlig måte, å sette pris på nyansene og smakfulle aromaene av Eiken."

Les meir

OAK MASTER® INFUSE DET SJØLV!

Lag unike vintage viner heime!

Oak Master® INFUSE DET SJØLV!
Forbedre enhver kjøpt på butikk eller heimelaga vin / øl / sprit/brennevin med vår Fargekodede infusjonslokka.
UNCORK OG RE-CORK MED OAK MASTER.

Les meir

SKALA AV SMAK OG AROMA ETTER TRESLAG

Kvalitetstre henta fra dei samme skogene og rista gjennom-og-gjennomgang for  samme resultater kvar gang.

 

12 vekers ekstraksjonstid tilgjengelig i to forskjellige treslag for maksimal smak  profilpotensial.

Rød Eik ROBUR -PETRAEA (fransk):

Fransk eik inneholder høye konsentrasjoner av krydder og balsam  aromatiskblandingar. Den er også prega av dei høye konsentrasjoner av eugenol (krydderaromaer) og maltol (stekt og karamellaromaer).

Merknader: Røde bær, rista marshmallow, lett gress, bakabrød, smørbrød.

  • • Forbedrer aromatisk kompleksitet ved å overføre vanilje- og krydderaromaer.
  • • Bevarer vinens naturlige fruktighet på grunn av sakt, gradvis overføring av eikearomaer.
  • • Skaper ein strukturert munnfølelse takk til sin ellagitannininnholdet.

 

OAK MASTER® FRENCH OAK MEDIUM TOASTED

Inneholder høye konsentrasjoner av flyktige blandingar av eugenol, guaiacol og isoeugenol, som gir vinen svart pepper, nellik og lakrisaromaer.

OAK MASTER® FRENCH OAK DARK TOASTED

Er prega av mørk sjokolade, karamell, kaffe, stekt og subtile krydrete aromaer som er typiske for fint hardtre.

OAK MASTER® AMERIKAN OAK MEDIUM TOASTED

Har eit høyt innhold av polyfenol og fenolisk aldehyd avleda fra termisk degradering av lignin, som er det som produserer krydderaromaer av eiken. Høyt anerkjente cis- og trans-whisky-laktoner deira gir ein intens vaniljearoma til vinen.

OAK MASTER® AMERIKAN OAK DARK TOASTED

Har eit høyt innhold av glykosidpolymer som gir ristede, karamell og stekte merknader og øker den aromatiske kompleksiteten betydelig.

White Oak ALBA (amerikansk)

Amerikansk eik inneholder høyere konsentrasjoner av flyktige blandingar og derivater av termisk degradering av lignin og lavere konsentrasjoner av ellagitanniner. Den forbedrer vinens organoleptiske egenskaper ved å overføre karakteristiske blandingar av cis-whisky-lakton (vanilje).

  • • Minimaliserer modifisering av vinens tanninprofil på grunn av sin lavt ellagitannininnholdet. Har mindre innvirkning på strukturert munnfølelse enn
  • • Har ein betydelig kortsiktig organoleptisk påvirkning på grunn av den høye innhold av flyktige blandinga.
  • • Denne eiken overfører raskt sine karakteristiske aromaer til vinen, på grunn av det passar den for kortvarige behandlinger.

FARGEKART etter 12 veker / 4 gram / 40% / 70cl / kvit spirit

Toasted prosess evolusjon

MEDIUM TOASTED

OAK MASTER® medium toast har ein sikker reduksjon i den totale smakspåvirkningen i forhold til lett rista, men vil få balanse og kompleksitet. Merknader av  B-metyl-oktolaktonene skal redusere andre flyktige stoffer, det skal øke vanillin spesielt. På samme måte er bidraget fra ellagitannins lite. Ein medium toast , gir ein bedre balanse mellom notene av kokos, vanilje, rista røkt og krydder. Også i eit medium risting bidraget fra ellagitanniner vanligvis ansett som passande for å utfylle vinens og brennevinstrukturen.

DARK TOASTED

Den dark toasted OAK MASTER® infusion lokket gir ein ny og liten reduksjon i den totale smaksintensiteten og fremfor alt forårsaker ein enorm endring når det gjelder sammensetning. I utgangspunktet ein ytterligere økning av dei flyktige fenoler og furaner samt ein reduksjon av B-metyl-oktolaktonas og produserer vanillin. Dei ellagiske tanninene fortsetter å avta når graden av risting øker til veldig lave nivåer. Krydret og rista smak.

DU FINNER OSS
Kontakt